• Ново
Kiatoras 3 Опаковки за Еднократна употреба за кафе С лед Неопреновый Изолационен ръкав за Чаши с лед или студени напитки (Leopard)

Kiatoras 3 Опаковки за Еднократна употреба за кафе С лед Неопреновый Изолационен ръкав за Чаши с лед или студени напитки

BGN 0.33
На склад

Брой продукти

?【Комплект от 3 】- Опаковане на различни размери включва малък (подходящ за 16-18 грама), среден (подходящ за 22-24 грама) и голям (подходящ за 32 унции) гъвкав ръкав, който се разтяга, за да пасне на различните марки. ?【МОЖЕТЕ ДА ДОБАВИТЕ допълнителна ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ, КАКВО ЖЕЛАЕТЕ】 - Възможностите са безкрайни!Те са използват теплопередающий винил за да създадете ваша собствена подаръци за поръчка на любителите на студените напитки. ?【ПРЕДОТВРАТЯВА ОБРАЗУВАНЕТО на КОНДЕНЗ И разливи】-Тези носочки за студени напитки намаляват образуването на конденз, като запазва ръцете сухи и маса, маса за хранене - сухи, няма салфетки. ?【За многократна употреба И моющийся】 -Нова стилна кутията за кафе, която можете да използвате отново и отново, калъф за еднократна употреба хартиени, екологично чист. ?【ИЗОЛИРАН неопреновый кафе РЪКАВ】 - Высокоплотный огнеупорни 4 мм неопреновый материал прави ни кафе ръкави с лед, по-хладен и по-дълго запазват напитки с лед.Дръжте напитките с лед студени за по-дълго, за тях не остава лужиц пот.През зимата на вашите ръце не трябва да се поддържа студена / гореща чаша.Удобства : . 1.Мек. 2. Гума. 3. Лесна инсталация. 4. Вшитый еластичен спускане отгоре. 5. Сгъва точно за удобство на съхранение в чанта, дамска чанта, централно отделение на автомобила и т.н., Ръкав за кафе чаши с лед изработен е от неопрен. Този материал за чаши за студени напитки намалява образуването на конденз, запазва ръцете сухи и маса за хранене със суха. Повече не трябва да приключи чаша кърпички. Чорапи за кафе с лед премиум-клас, за да се наслаждавате на храната - незаменими аксесоари за всеки любител на кафе с лед.

Други функции

Най-добри сделки

Охладител за Бирени Кутии Ръкав Хумористичен Персонал Сафари Менажерия Ентусиаст Парка на Дивата природа Новост Пазач
  • Ново

Охладител за Бирени Кутии Ръкав Хумористичен Персонал Сафари Менажерия Ентусиаст Парка на Дивата природа Новост Пазач

BGN 1.33

[ВСЯКО ДЕЛО] Интересна функционалност за всяко важно събитие [ГРИЖИ и УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на КЛИЕНТИТЕ] �