• Ново
JIAXIUFEN Калъф за AirPods, Прозрачен Капак, Брилянтен Цветен Дизайн, Сладки Защитни Аксесоари от Силикон и TPU за жени и Момичета, Ключодържател за AirPods 2 и 1, калъф за зарежда?

JIAXIUFEN Калъф за AirPods, Прозрачен Капак, Брилянтен Цветен Дизайн, Сладки Защитни Аксесоари от Силикон и TPU за жени

BGN 3.33
На склад

Брой продукти

[Съвместимост] Този стилен настаняване, очарователна, лек защитен калъф е съвместим с Airpods 2-ри и 1-ви поколения, не е подходящ за Air Pods Pro 2/1 и Air Pods 3-то поколение.Лесно се инсталира и се отстранява ръчно, не е нужен друг инструмент. [Подчертайте своята индивидуалност] Гальванический цветен модел на капака прави калъф Air Pods необичаен и атрактивен, де калъф за слушалки и отговаряне на вашето настроение и заедно в ежедневието, по време на партита, тържества и т.н. [Цялостна защита] Лъскав компактен калъф за Air Pods, изработени от висококачествен твърд материал TPU, осигурява пълна защита от пръстови отпечатъци, падения, удари и надраскване. [Лесен достъп] Този казус, състоящ се от две части, лесно се отваря и затваря.Точни деколтета поддържа безжично зареждане и слушалка за зареждане без отнемане на своята практика. [Добавен карабина] Идва с метален карабинер, който е удобен за носене и поставяне на Airpods за дамска чанта или раница. [Съвместимост] Този стилен настаняване, очарователна, лек защитен калъф е съвместим с Airpods 2-ри и 1-ви поколения, не е подходящ за Air Pods Pro 2/1 и Air Pods 3-то поколение.Лесно се инсталира и се отстранява ръчно, не е нужен друг инструмент. [Подчертайте своята индивидуалност] Гальванический цветен модел на капака прави калъф Air Pods необичаен и атрактивен, де калъф за слушалки и отговаряне на вашето настроение и заедно в ежедневието, по време на партита, тържества и т.н. [Цялостна защита] Лъскав компактен калъф за Air Pods, изработени от висококачествен твърд материал TPU, осигурява пълна защита от пръстови отпечатъци, падения, удари и надраскване. [Лесен достъп] Този казус, състоящ се от две части, лесно се отваря и затваря.Точни деколтета поддържа безжично зареждане и слушалка за зареждане без отнемане на своята практика. [Добавен карабина] Идва с метален карабинер, който е удобен за носене и поставяне на Airpods за дамска чанта или раница.Лъскав калъф с покритие дизайн във формата на цвете за Air Pods на 2-ра и Air Pods 1-во поколение.НЕ е съвместим с Air Pods Pro 2/1 и Airpods 3-то поколение.Изработен е от висококачествен материал премиум-клас TPU, на повърхността се полира.Докосвайте удобно и се чувствайте добре.Здрав прахоустойчив калъф Air Pods. ефективно защитава вашите Air Pods от прах и сблъсъци.Висококачествен еластичен материал TPU лесно почистване, без страх от попадане на мръсотия. Поддържа безжично зареждане и слушалка за зареждане, не е необходимо да махнете капака на корпуса.Той е лек и тънък, благодарение на което калъф за зареждане на Airpod изглежда красиво, а не тромава.Здрав карабинер е включен в комплекта на своята практика, можеш да вземеш airpods със себе си по време на тичане, катерене, къмпинг и т.н. на Помещение включва : 1 х калъф за Air Pods + 1 x метална кука (за слушалки и зарядно устройство в комплекта не са включени).

Други функции

Най-добри сделки

Мини-калъф за контактни лещи, Калъф за контактни лещи, 3 Цвята Твърди или меки лещи за съхранение на Контактни лещи (розов)
  • Ново

Мини-калъф за контактни лещи, Калъф за контактни лещи, 3 Цвята Твърди или меки лещи за съхранение на Контактни лещи (розов)

BGN 3.33

Изработен е от пластмаса, която е трайна употреба.Подходящ за твърди или меки лещи.Калъф за контактни ле