• Ново
Съвместим с калъф Garmin Forerunner 265, Устойчив на надраскване Защитен калъф за вашия КОМПЮТЪР с предпазно фолио от закалено стъкло с висока разделителна способност за Garmi

Съвместим с калъф Garmin Forerunner 265, Устойчив на надраскване Защитен калъф за вашия КОМПЮТЪР с предпазно фолио от

BGN 0.67
На склад

Брой продукти

【Уникален дизайн】 Специален дизайн на своята практика за часовник Garmin forerunner 265 (не за часове forerunner 265) осигурява лесен достъп до всички функции, без да се налага да се каишка. 【Цялостна защита на】 Материал КОМПЮТЪР е покрива на екрана forerunner 265 и краищата му.Рамка от галванични покрития, добре полиран, устойчиви на ежедневното износване. 【Защитно фолио за екрана】 Защитен филм от закалено стъкло с висока разделителна способност може многократно да се почистват с кърпа за очила, за да се осигури яснота на изображението на екрана, без да се вреди за повторна употреба. 【Тънък и лек】 Точни деколтета дупки осигуряват лесен достъп до всички бутони и датчикам.Лек и тънък корпус, не увеличава количеството на китката. 【Опаковане и поддръжка на】 Няма часа / каишка или други подробности, само защитен калъф.Ние поемаме отговорност за нашите продукти.Приятелско обслужване на клиенти в продължение на целия живот.Искате да промените цвета на вашия Forerunner 265 (не 265 S)?Не ви трябват нови часовници, просто се нуждаят от корпуса за часа, придающий цвят на часовника, блясък и лукс. 6 бр. покривала различни цвята, ще придадат нов вид на любимата си умен границите, персонализируют си foreruner 265 от работа до тренировки.Примерьте му, за да му се даде изключителен вид.Описание : Цвят : Черен, Каки, Зелени, Прозрачни,Синьо, розово.Има 6 най-популярните цветове по ваш избор.можете да в зависимост от дрехите, настроението и занимания.Характеристики : Стилен, ултратънък, лек, удароустойчив, защитен от падане и още много други.защитно фолио за екран напълно ще защити вашия 265-та. Сервизно обслужване : Влезте в своя профил> Изберете своите поръчки> Намерете идент. № на поръчката> Щракнете да се Свържете с продавача Обслужване на клиенти : Ако по някаква причина сте недоволни по някакъв продукт Ruen Tech, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние поемаме пълна отговорност за качеството на нашите продукти и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема бързо и ефективно!.

Други функции

Най-добри сделки

Тънък и лек калъф за таблет от изкуствена кожа с тисненым шарени пеперуди, флип-надолу поставки и отделения за карти,
  • Ново

Тънък и лек калъф за таблет от изкуствена кожа с тисненым шарени пеперуди, флип-надолу поставки и отделения за карти,

BGN 19.90

Съвместим с Samsung Galaxy Tab A 9,7 инча (SMP550 SMT550 SMT555) Пресовани цветя с шарени пеперуди, хоризонтален Флип калъф о

Мини-калъф за контактни лещи, Калъф за контактни лещи, 3 Цвята Твърди или меки лещи за съхранение на Контактни лещи (розов)
  • Ново

Мини-калъф за контактни лещи, Калъф за контактни лещи, 3 Цвята Твърди или меки лещи за съхранение на Контактни лещи (розов)

BGN 3.33

Изработен е от пластмаса, която е трайна употреба.Подходящ за твърди или меки лещи.Калъф за контактни ле